Interview Ans Markus kunst & antiek weekend Naarden 2015

Wij konden met trots als eerste galerie, het werk van Ans Markus tentoonstellen, die voor het eerste met haar bronzen beelden naar buiten kwam. Haar prachtige persoonlijke werk, liet de tranen in verschillende ogen springen van meerdere bezoekers op het kunst & antiek weekend Naarden 2015. Haar werk zal ook tentoongesteld worden in onze galerie te Maastricht.

Kunst & Antiek weekend Naarden 2015

Het was weer een succesvol en gezellig mooi kunst & antiek weekend in Naarden 2015. Met nieuwe werken van Ans Markus, Arvid, Bart Somers en Pepe Gregoire die ook zelf aanwezig waren op de beurs, was er genoeg mooie kunst om te ervaren. Met weer veel bijzondere oude kennissen en nieuwe ontmoetingen, was het weer een waar genoegen om op deze prachtige beurs gestaan te mogen hebben. Wij verheugen ons al weer op het volgende jaar!

Opening 28-06-2014 Bart Somers

Het avontuur met mooie reizen en later de kunst vormen een rode draad door het leven van Bart Somers. Als iemand vraagt hoelang ik aan een beeld werk antwoord ik met 55 jaar. Die tijd heb ik nodig om alle indrukken en ervaringen in het beeld te stoppen