Een verrijking

De filosofie van Gallery Bell’Arte luidt: “een verscheidenheid in fascinatie, steeds op zoek naar lokale, nationale en internationale kunstenaars, die vooral figuratief en abstract werken”. Voor Doret Huibers is beeldhouwkunst een aparte, eigentijdse vorm van expressie. De keuze van kunstenaars, waarvan er velen al vanaf 1993 met Doret samenwerken, staat garant voor kunst met bezieling. De exposerende kunstenaars zijn onder meer: Chris Tap, Joris Gaymans, Arvid, Carlos Mata, Emile Cornelis, Albert Niemeyer, Gerti Bierenbroodspot, Luigi Galligani, Pépé Gregoire, Jan Desmarets, Peter Harskamp,  Eddy Roos, Arthur Spronken, Francesca Zijlstra, Fioen Blaisse en Jan Verschoor. In de Gallery in Maastricht en in Het Kurhaus te Scheveningen vinden jaarlijks wisselende exposities plaats en sinds 1997 ook in de tuinen van de bekende Châteaus Neercanne. Volgens de eigenaar/directeur van de château Neercanne, de heer Camille Oostwegel, zijn deze exposities een verrijking voor deze locaties.

Klik op de volgende afbeelding voor een virtual tour van Gallery Bell’Arte

Virual

Gefascineerd door de beeldhouwkunst

Er wordt niet alleen gelegenheid gegeven het werk te tonen maar worden ook beelden aangekocht zowel van ‘jonge’ als ‘oude bekende’ beeldhouwers. Door deze specialisatie in de beeldhouwkunst kan de verzamelaar terecht met vragen omtrent restauraties, herkomst, oplages en beleggingen en kan de galerie u in contact brengen met de kunstenaar die u een opdracht wilt laten uitvoeren.

Initiatiefnemer is Doret Huibers gefascineerd door de beeldhouwkunst als aparte, eigentijdse vorm van expressie. Door deze specialisatie kan Doret u uitstekend adviseren wat betreft aankoop van de kunstwerken, advies over de uitbreiding van uw kunstcollectie alsook het verstrekken van een opdracht aan een kunstenaar zowel voor bedrijven als voor particulieren. Haar advies kan u wijzen op bijzondere kunstwerken.

Doret Huibers van Gallery Bell’Arte