Kunst en Antiek weekend Naarden

Een emotionele achtergrond

Op het kunst en antiek weekend 2015, heeft Galery bell’arte de eer gekregen om als aller eerste galerie van Nederland de bronzen beelden van Ans Markus te presenteren. Haar prachtige werk gecrieeerd door een emotionele achtergrond vanuit haar leven deed bij verschillende mensen een herkenbare snaar breken. Hieronder vind u een filmpje Ans Markus op Art Breda bij Gallery Bell’Arte.


 –

Bedankt voor jullie komst en tot volgend jaar

Wij willen ook graag alle mensen bedanken voor het vertrouwen in onze kunstwerken en de leuke complimenten die we hebben mogen ontvangen en willen jullie voor volgend jaar zeker weer uitnodigen om een kijkje te komen nemen. Voor toegangskaarten kunnen jullie altijd even een mailtje sturen via onze contactpagina. Dan sturen we de kaarten graag op.


Informatie over het kunst en antiek weekend Naarden

Het Kunst & Antiek Weekend Naarden is al 18 jaar een paradijs voor de kunstliefhebbers met gevoel voor kwaliteit.  Tijdens deze nationaal bekendstaande kunst- en antiekbeurs gaan antiek en hedendaagse kunst traditiegetrouw hand in hand.

Meer dan 60 galeries en kunsthandelaren presenteren een grote diversiteit aan Oude, Moderne en Hedendaagse kunst in de imposante Grote Kerk van Naarden. Tijdens uw bezoek aan het Kunst & Antiek Weekend kunt u zich oriënteren, informeren en natuurlijk overgaan tot de aankoop van een mooi kunstwerk.

Alle gepresenteerde kunstobjecten worden op voorhand door een team experts beoordeeld op echtheid en kwaliteit alvorens de deuren voor het publiek te openen. Hierdoor is een mogelijke koper verzekerd van authenticiteit en kwaliteit.

Ieder jaar trekt het Kunst & Antiek Weekend Naarden, dat bekend staat als een echte koopbeurs op hoog niveau, een groot aantal bezoekers uit Nederland en België. Regionale bezoekers uit het Gooi waarderen in het bijzonder de uiterst gezellige Friday-night Special. Tijdens deze sfeervolle avondopening geldt 2 entreekaarten voor de prijs van 1.


Kunst en Antiek weekend Naarden 2014

Het eerst jaar voor galerie bell’arte op het kunst en antiek weekend Naarden en gelijk een groot succes. Een prachtige beurs met bijzonder mooie kunstwerken. Bij elke beeld zijn eigen verhaal. Ook de zoon van galerie houdster Doret Huibers (Arvid) hielp mee met de inrichting en verkoop van de magnifieke bronzen beelden, waar ook beelden van hemzelf tussen stonden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *